Praktisk information

Det praktiske:
Ferielejligheden står klar til jer når I kommer. Sengene er redt og der er håndklæder, så I skal altså ikke bruge bagageplads til dette. Der er aircon i alle rum, og vaskemaskine i lejligheden.

Mad:
Det spanske køkken er dejligt og spændende. Der er masser af restauranter lige uden for hoveddøren, men skulle du savne det danske køkken, kan vi anbefale Holger Danske som ligger 200m væk.

Der ligger et Spansk supermarked ca. 150 meter nede ad vejen mod stranden.

Har I små børn med, eller kan I bare ikke undvære rugbrød og leverpostej kan det jo være rart med kendte danske fødevare. Her kan vi anbefale Familien Danmark; et dansk supermarked som ligger 650 meter fra lejligheden.

Swimmingpoolen:
Området omkring og i poolen bliver renholdt om formiddagen. Arbejdet er færdigt kl. 10 og den lille nøglebrik i nøglebundtet giver dig adgang gennem lågen ved poolen. Nøglen til opgangen passer til gitterporten du skal igennem.

Bliver du syg:
Dit BLÅ sygesikringsbevis sikrer dig lægehjælp i Spanien. Nærmeste sundhedshus/skadestue ligger 240 meter fra lejligheden og der ligger et apotek lige overfor sundhedshuset. Briller: Går brillerne sig en tur, eller trænger du til et par nye solbriller kan vi anbefale Unioptica
https://unioptica.com Stranden: Los Bolisches og Fuengiola har de skønneste sandstrande kun 600 meter fra lejligheden. Her kan du for ca. 12 € leje solvogn og parasol og dase dagen lang, med livredder, toiletter iskiosk, cafe og minimarkedet tæt på, hvis du skulle mangle noget.

Transport:
Til Malaga er der direkte fly fra Aalborg, Aarhus, Billund og København. Fra en underjordisk togstation i Malaga lufthavn, går toget direkte til Los Boliches station, som ligger ca. 850 m fra lejligheden
https://costadelsol.st/nb/nyheter/togtider-malaga-fuengirola/ Du kan også leje bil i Malaga Lufthavn. Her kan vi anbefale https://www.hellehollis.com/dk og vi har mulighed for at skaffe en rabat kode til dig, hvis du ønsker det. Når du ankommer til Malaga Lufthavn, bliver du afhentet af en gratis courtesy bus service, som på under 2 minutter bringer dig til hovedkontoret. Du undgår lang ventetid, og du kan ankomme på hvilket som helst tidspunkt af døgnet. Det er også muligt at tage en taxi, det koster ca. 50 EUR som er ca. 350 kr.